Preview Mode Links will not work in preview mode

Sammen med Maj Wismann

Aug 31, 2020

I denne ønske episode fra en lytter gennemgår Maj Wismann psykopati-tjeklisten og knytter kommentarer til listen og de enkelte punkter undervejs.

Det er skræmmende, uhyggeligt og utrygt at tale om, men det er vigtigt, da det skønnes at 250.000 danskere score mere end 30 på listen og derved er det, man i daglig tale...


Aug 28, 2020

I denne episode dykker Maj Wismann ned i et lytterspørgsmål omkring de der knudemænd.

Hør Maj fortælle om, hvad, hvordan og hvorfor. Hun kommer også ind på myten omkring, at man kan ændre andre, ved at arbejde med egen adfærd.

Se også: Utro - men hvorfor?

 

Links: 

Maj Wismanns parterapeutuddannelse 

Sexlyst...


Aug 27, 2020

I denne episode dykker Maj ned i det stressbelastede parforhold, og hvordan vi spotter det og arbejder med det i parterapien.

Interesseliste: Grunduddannelsen i parterapi

Links: 

Maj Wismanns parterapeutuddannelse 

Sexlyst workshop: Læs mere på websexolog.dk

Podcast nyhedsbrev med lodtrækningsgaver: 


Aug 25, 2020

Maj Wismann læser sit forord op fra bogen ”Men hvorfor? Fortællinger fra de utro og fakta om utroskab”, der udkommer fredag den 4 september. Maj afholder reception på hendes kontor lørdag den 5 september fra 12.00-16.30 og du - podcastlytter - er hermed inviteret.

Se også: Utroskabsbog

 

Links: 

Maj Wismanns...


Aug 24, 2020

Maj tager fat i nogle af de spørgsmål, hun har fået, mens hendes mand Mads har været på togt langs Grønlands kyst. Hvad gør hun med savn, og kan hun dog kan få tiden til at gå alene?

Det er en episode om at nyde sit eget gode selskab. Det handler om at fylde sin ”alene-tid” ud med aktiviteter, der giver...