Preview Mode Links will not work in preview mode

Sammen med Maj Wismann

Sep 30, 2020

I denne episode går vi et spadestik dybere inden for seksuelle krænkelser. Vi ser på definitionerne af overgreb og voldtægt, samt hvad juraen og loven siger.

Hvad er konsekvenserne omkring at have været udsat for et overgreb? Hvad er de akutte reaktioner, samt hvilke senfølger kan der også være tilstede, og...


Sep 28, 2020

I denne episode skal det handle om, hvad det er, der sker i kroppen, når den udsættes for trusler og/eller overgreb. Hvilke instinktive reaktioner kommer i spil?

Hvorfor ER det, at nogle oplever at blive lammet af frygt, mens andre kæmper eller prøver at flygte? Hvilke psykologiske mekanismer er i spil under...


Sep 23, 2020

Her er Maj Wismanns sidste 5 opmærksomhedspunkter, hun er stødt på i sin klinik, der har gjort, at utroskab er blevet afsløret. Det er vigtigt for mig at sige, at alle punkterne sagtens kan være tilstede, UDEN at det behøver at handle om utroskab.  

Læs også: Når utroskaben rammer

Links: 

Maj Wismanns...


Sep 21, 2020

I denne episode går Maj Wismann ombord i et lytterspørgsmål om, hvorvidt der altid er tegn på utroskab tilstede, hvis ens partner er utro.

Dette er første del af to episoder, der handler om tegn på utroskab, hvor Maj gennemgår de 10 tegn og opmærksomhedspunkter, hun er stødt på i sin klinik, der har gjort, at...


Sep 18, 2020

Dagens tema er strategi nr. 2 til effektiv parterapi.

Strategi nr. 1 er i episoden fra den 28. maj.

Hvor den første strategi handlede om at blive helt skarp på, HVAD problemet var og er, og hvilke årsager, der ligger til grund for det, så stiller strategi nr. 2 skarpt på målet.

Hvor ER det vi skal hen? Og hvordan...