Preview Mode Links will not work in preview mode

Sammen med Maj Wismann

Nov 26, 2020

Maj Wismann fylder 43 år, det fejrer hun med masser af gaver i en sjov quiz-konkurrence for dem, der ser med på Instagram.

Tak til de søde gaver-givere fra:

  • Vinspecialisten i Nyborg
  • sinful.dk
  • Og forlaget Dreamlitt

Se også: Parterapi-uddannelse

Links: 

Maj Wismanns parterapeutuddannelse 

Sexlyst workshop: Læs...


Nov 25, 2020

Hvad sker der, når man har gamle ubearbejdede traumer liggende, som kommer op til overfladen med kraftige reaktioner og måske med rigtig uhensigtsmæssig adfærd til følge?

Man kan faktisk ende med at det ødelægger både parforholdet men også ens selvbillede, selvtillid og selvværd.

Maj Wismann forklarer lidt...


Nov 20, 2020

Her dykker Maj Wismann ned i begrebet ”komplimenter”. En stor amerikansk undersøgelse viser nemlig, at det kun er 25% af alle parforhold der løbende får givet komplimenter til hinanden.

Det betyder at i 75% af parforholdene, der bliver der slet ikke eller sjældent givet udtryk for ting, egenskaber,...


Nov 16, 2020

I denne episode dykker Maj Wismann ned i flere af senfølgerne ved at have været udsat for utroskab. Hvad gør det egentligt ved selvværdet og selvtilliden, og hvorfor kan man ”nemt” komme til at blive negativt påvirket i begge, når man står i en utroskabs-krise.

Bog: Utro - men hvorfor?


Nov 11, 2020

I denne episode gennemgår Maj Wismann listen over sætninger, man kan bruge i dialog med mennesker, der ønsker at konflikter og som har skadelig adfærd.

Skadelig adfærd i konflikterne ment på den måde, at de næres af at kunne skabe konflikter OG bruge din reaktion til at skrue op for kritikken, anklagerne,...