Preview Mode Links will not work in preview mode

Sammen med Maj Wismann

Mar 31, 2021

Endnu et lytterønske er på banen. Nemlig et lille indblik i, hvorfor det kan være så pokkers svært at komme ud af et skadeligt parforhold. For det KAN være virkelig svært.

Og det er der masser af helt logiske årsager til. I denne episode nævner Maj Wismann nogle af dem. 

Hun taler ind i, HVAD der kendetegner et...


Mar 26, 2021

I denne episode kigger Maj Wismann på mandens manglende eller nedsatte sexlyst.

Vi ser på fordomme, myter og snakker om den manglende viden, som mange mennesker har netop omkring dette emne, der kan betyde, at myter og fordomme holdes i gang. Men hvad sker der, når manden oplever manglende sexlyst?

Vi ser på, hvor...


Mar 24, 2021

I denne episode kigger vi på, hvad følelsesmæssig støtte i parforholdet betyder, og hvad der sker, når det f.eks. ikke er til stede. Hvad gør det ved parforholdet – og er det ”noget” vi kan lære?

Svaret er heldigvis ja. Følelsesmæssig støtte – som begreb – dækker nemlig over en række færdigheder,...


Mar 19, 2021

I denne episode dykker vi ned i et lytterønske, nemlig nogle ideer til, hvordan man kommer til at mærke sig selv oven på et dysfunktionelt parforhold.

Maj Wismann starter med at definere, HVAD et dysfunktionelt parforhold er, og hvordan det skiller sig ud fra et almindeligt eller blot et ”dødt, men endnu ikke...


Mar 15, 2021

Hvad gør man, hvis man begynder at tvivle på parforholdet. Maj Wismann deler tre spørgsmål, man kan stille sig selv, og går lidt i dybden med de sunde vs. usunde parforhold i forhold til samarbejde omkring at ”have det godt” i parforholdet.

Vi kigger også på, hvordan man undgår at sabotere en samtale,...