Preview Mode Links will not work in preview mode

Sammen med Maj Wismann

Apr 23, 2021

I denne episode tager Maj Wismann fat i en hel række lytterspørgsmål omkring savn.

Savn, når man har en partner, der er væk i længere perioder ad gangen. Savn, når man lever i en sammenbragtfamilie-konstellation og ikke ses 5,6 eller 7 dage. Savn, hvor man ikke ser sin partner fra mandag til fredag. Ja, savn i...


Apr 20, 2021

 I denne episode ser vi nærmere på 5 misforståelser, Maj Wismann ofte møder i sin praksis, som spænder ben for bearbejdningsprocessen omkring utroskab. 

Maj gennemgår de 5 punkter og kommer med råd og kærlig guidning til, hvordan man kan anskue det fra mere hensigtsmæssige vinkler.

De 5 punkter her:

#1 – Vi...


Apr 17, 2021

I denne episode tager Maj Wismann fat på et brevkassespørgsmål omkring forholdsangst.

Vi ser på definitionen, hvad der kan udløse det, hvordan det håndteres og ikke mindst, hvad man kan gøre ved det!

Og det meget, meget vigtige fokuspunkt, hvordan hjælpes vi ad i processen. 

Maj anbefaler terapiformer og er i...


Apr 15, 2021

I denne episode vender vi tingene på hovedet og ser på 5 knaldgode strategier til at ødelægge et parforhold på rekordtid.

Maj Wismann har taget ”Frk. Omvendt”-hatten på i dag og gennemgår 5 super fede strategier, hvis man ønsker at ens partner skal lægge følelsesmæssig distance til en, blive usikker,...


Apr 10, 2021

I dag skal vi snakke om det misforståede begreb ”egoisme”, og hvordan det kan spænde ben for at vi får energi til vores parforhold. 

Maj Wismann læser sin klumme ”Derfor skal der være tre i jeres parforhold” fra klummebogen ”Kærlige råd fra en ven – 66 af Maj Wismanns bedste klummer” op.

Og det...