Preview Mode Links will not work in preview mode

Sammen med Maj Wismann

May 26, 2021

I denne episode taler Maj Wismann om at lære nyt. At erkende, at der er noget helt essentielt, man ikke har fået med hjemmefra, og at det faktisk spænder ben for én i livet. At turde at tage skeen i den anden hånd og gå ned at læringsvejen velvidende, at den ikke altid er nem. At gå fra ”det kan jeg ikke”...


May 21, 2021

I denne episode skal vi se på kritik som begreb, og hvad der kan ske, når man beslutter sig for at lave en 30 dages kritikfri-zone. En zone, hvor al den kritik, man plejer at give, bliver pakket langt væk.

Ja, vi taler om, at du bevidst skal arbejde benhårdt med at pakke alle former for kritik væk. Betyder det så,...


May 19, 2021

I denne episode tager Maj Wismann fat i et lytterspørgsmål omkring ”man er, som man er”, og det kan der skisme ikke laves om på. Hvilke konsekvenser kan det have i parforholdet?

Og hvorfor kan det være så svært at flytte sig og begynde at ændre på sin egen adfærd? Og hvor kommer sådan en holdning fra?

Hvad...


May 13, 2021

I dagens episode skal det handle om typiske tankefejl, vi mennesker gør. Tankefejl, der betyder, at livet kan føles mere hårdt, end nødvendigt er.

Når vi vælger at involvere os i vores tanker – som vi skal huske at begrænse tidsrummet af – så er listen med de 12 tankefejl god at have i baghånden.

Har jeg...


May 11, 2021

I dagens episode skal det handle om typiske tankefejl, vi mennesker gør.

Tankefejl, der betyder, at livet kan føles mere hårdt end nødvendigt er. Når vi vælger at involvere os i vores tanker – som vi skal huske at begrænse tidsrummet af – så er listen med de 12 tankefejl god at have i baghånden. Har jeg...