Preview Mode Links will not work in preview mode

Sammen med Maj Wismann

Sep 30, 2021

I denne episode dykker vi ned i begrebet ”Hudmæt” – For hvad stiller man egentligt op, når man er fuldstændig mættet af kropskontakt, men ens partner hungrer efter det?

Du kan høre Maj Wismann læse beskrivelser op omkring at være hudmæt, og du får hendes bud på, hvordan man kan håndtere det...


Sep 23, 2021

I denne episode ser vi nærmere på, hvordan man reparerer og bearbejder svigt, tillidsbrud og følelsesmæssige skader i parforholdet.

Maj Wismann gennemgår en 7 trins model, som hun bruger flere gange om ugen i min praksis. Det er en proces, der tager parret igennem den smertefulde episode på en ny og anderledes...


Sep 17, 2021

I denne episode, som er en vaskeægte fredagsbar single edition episode, tager vi fat i et lytter ønske om fokus på de dejligste dating oplevelser.

Maj Wismann har spurgt lytterne og læser listen op. Og man kan kun blive inspireret.

Dernæst laver hun en lyn-gennemgang af de 6 egenskaber, du skal gå BENhårdt efter...


Sep 16, 2021

I denne episode, tager vi fat i et lytter ønske om fokus på trælse dating oplevelser. Maj har spurgt lytterne og læser listen op. Og man kan jo undres… Dernæst laver hun en lyn-gennemgang af de 6 største fejltagelser vi laver, når vi går ind i et nyt parforhold og hvor vi kan lægge fokus.

Vi ser også på 60...


Sep 8, 2021

Kærlighedens 5 sprog er en af teorierne omkring, hvordan man udtrykker sin kærlighed i praksis, så de mennesker man elsker, slet ikke er i tvivl om, at man elsker dem.

I denne episode dykker vi ned i, hvorfor teorien om ”Kærlighedens 5 sprog” passer så hulans godt til den forskningsbaserede parterapi. Vi ser...