Preview Mode Links will not work in preview mode

Sammen med Maj Wismann

Apr 28, 2022

Kritik fra A-Z. Hvad er kritik i parforholdet, og hvad er formålet? Hvorfor giver det så ofte konflikter, og hvad kan vi gøre i stedet?

I denne episode får du en lyn-gennemgang af kritikkens væsen. Lyt. Se indad. Skab små ændringer. Og mærk forskellen. Ikke i dag, men på den lange bane.

 

Mere:

Online kursus...


Apr 21, 2022

Jeg har fået et spørgsmål fra en trofast lytter, nemlig:

”Hej Maj - Kunne du ikke snakke om, hvordan det er at være den der ved mest om relationer i dit eget parforhold? Hvordan har du fx introduceret diverse koncepter ind i dit eget parforhold uden at det bliver belærende eller overvældende for ham?”

Med...


Apr 18, 2022

I denne episode dykker vi ned i begrebet ”Åbne parforhold” – og lytterne har stillet spørgsmål, som besvares.

Åbne parforhold er meget mere nuancerede og komplekse og er i den grad et spørgsmål om gradbøjning også. For hvad vil det i det hele taget sige at være i et åbent parforhold?

Og er det egentlig...


Apr 5, 2022

Maj Wismann har fået et spørgsmål omkring utroskab og microcheating. Hvad hulen stiller man op, hvis man tiltrækkes af det, men ikke har lyst til at gå ned ad den vej? Skal man bare tage sig sammen? Eller skal man gå i terapi? SKAL man overhovedet noget, eller handler det mere om, hvad man gerne vil med sig selv...


Apr 5, 2022

Hvad stiller vi op, når vi oplever at vi bliver fuldstændig paralyseret eller følelsesmæssigt lukker ned i en samtale. Hvorfor sker det overhovedet?

Og hvad kan vi gøre for at håndtere situationerne bedre?

At lukke ned i samtaler, er et af de 6 faresignaler, som forskerne har opdaget ofte, leder til brud på den...